Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

Ozzy Rides is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van elektrische mobiliteit dat het spel verandert met zijn unieke en futuristische elektrische scooters. Ons bedrijf zet zich in voor het bevorderen van milieuvriendelijke transportopties en we geloven dat onze scooters de perfecte oplossing zijn voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze focus op innovatie en kwaliteit. Onze scooters zijn anders dan alles wat er op de markt is, en we bieden officiële documentatie voor elke aankoop. We zijn trots om te investeren in het nieuwe tijdperk van elektrische mobiliteit en we zijn gepassioneerd om een duurzame toekomst voor iedereen te creëren. Bij Ozzy Rides geloven we dat elektrische scooters voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden we onze hoogwaardige, unieke scooters aan tegen een concurrerende prijs. Ons doel is om het gemakkelijk te maken voor mensen in België om over te schakelen naar een meer milieuvriendelijke transportoptie zonder de bank te breken. Sluit je aan bij ons in het nieuwe tijdperk van elektrische mobiliteit en ontdek de toekomst van transport met Ozzy Rides

DESIGN & DOCUMENTEN

Proper en minimaal design heeft een duidelijk bericht. Puur en vlot rij plezier. Onder het mooie design zit een geweldige innovatieve interieur. Ozzy Rides brengt je met gemak van A tot B.

DOCUMENTATIE

Wij zijn het enige verkooppunt van officiële gehomologeerde Citycoco Scooters. Deze scooters moeten gehomologeerd en ingeschreven worden om er legaal me op straat te mogen.
Wij bieden hier alles voor aan. Word niet in het zak gezet door andere verkoper dat het voor veel goedkoper verkopen want hun scooters zijn heel zwak en er word geen officiele documenten bij gegeven.

2018

HET IDEE

In 2018, toen ik zelf nog geen auto- of brommerrijbewijs had, besefte ik dat het tijd werd om te investeren in vervoer voor mezelf. Op dat moment was ik al 20 jaar oud en merkte ik dat ik regelmatig moest reizen. Ik was geïnteresseerd in e-mobiliteit en was vooral geïntrigeerd door de opkomst van elektrische scooters en fietsen. Tijdens een vakantie zag ik een vergelijkbaar model van elektrische scooter en begon ik te dromen over hoe ik mijn eigen elektrische scooter zou willen ontwerpen.
2019

OZZY RIDES

In 2019 heb ik de naam Ozzy Rides bedacht voor mijn onderneming. Deze naam is geïnspireerd op mijn eigen naam, Ozan, waarbij mijn vrienden me vaak 'Ozzy' noemden. Nadat ik mijn elektrische scooters had ontworpen, was ik klaar om mijn eerste voorraad te bestellen.
2020

HOMOLOGATIE VAN ONZE SCOOTERS

In 2020 waren we intensief bezig met het proces van homologatie voor onze eigen elektrische scooters. Dit bleek een uitdagende taak te zijn, aangezien onze scooters vaak verkeerd werden geclassificeerd als elektrische steppen met zadels, ze waren ook volledig elektrisch aangedreven. Aan het einde van 2020 behaalden we succes in het homologatieproces van onze elektrische scooters, waardoor we officieel konden beginnen met de verkoop van Ozzy Rides.
2021-2024

OZZY RIDES VERKOOP

Inmiddels hebben we onze elektrische scooters al drie jaar lang succesvol verkocht zonder enig probleem, en al onze klanten zijn tevreden met hun aankoop.
2024

UITGEBREID TOT EEN MOTORGARAGE

Op dit moment hebben we ons ontwikkeld tot een gerenommeerde motorgarage waarbij we onderhoud, herstellingen, depannage en keuringen van motoren doen en staan we op het punt om elektrische fietsen aan ons assortiment toe te voegen.

BEZOEK ONS

Adres

Toekomstlaan 3, 2170 Merksem, België

Openingsuren

openingsuren: 09:00 - 22:00 (Enkel op afspraak)

Gsm

telefonisch beschikbaar op +32 486 25 50 31

E-mail

hello@ozzyrides.com

Bedrijf

BTW/KVK: BE0715.634.227

CONTACTEER ONS