Homologatie Citycoco België

Homologatie van een Citycoco scooter

De Citycoco scooter wint aan populariteit en als u daarin geïnteresseerd bent, bevindt u zich aan het juiste adres. Ozzyrides is het enige bedrijf in België dat gehomologeerde Citycoco scooters verkoopt, de Ozzy Rides scooters worden geleverd met Belgische inschrijvingsdocumenten.

Laat u niet misleiden door andere spelers op de markt.

- Als u door de politie wordt aangehouden zonder documenten en kentekenplaat, zal uw Citycoco scooter in beslag worden genomen en zult u uw scooter niet meer terugkrijgen.

Wij raden de consument dan ook ten sterkste aan om de scooters bij ons aan te kopen, aangezien wij de enige authentieke Citycoco dealer in België zijn.

Consumenten zijn ook snel geneigd om voor een paar honderd euro een scooter te bestellen bij Aliexpress en andere dergelijke websites. Ook dit raden wij ten zeerste af. Uw scooter zal ook hierbij gegarandeerd in beslag worden genomen.

CONTACT
2018

Het idee

In 2018, toen ik zelf nog geen auto- of brommerrijbewijs had, besefte ik dat het tijd werd om te investeren in vervoer voor mezelf. Op dat moment was ik al 20 jaar oud en merkte ik dat ik regelmatig moest reizen. Ik was geïnteresseerd in e-mobiliteit en was vooral geïntrigeerd door de opkomst van elektrische scooters en fietsen. Tijdens een vakantie zag ik een vergelijkbaar model van elektrische scooter en begon ik te dromen over hoe ik mijn eigen elektrische scooter zou willen ontwerpen.
2019

OZZY RIDES

In 2019 heb ik de naam Ozzy Rides bedacht voor mijn onderneming. Deze naam is geïnspireerd op mijn eigen naam, Ozan, waarbij mijn vrienden me vaak 'Ozzy' noemden. Nadat ik mijn elektrische scooters had ontworpen, was ik klaar om mijn eerste voorraad te bestellen.
2020

Homologatie van onze scooters

In 2020 waren we intensief bezig met het proces van homologatie voor onze eigen elektrische scooters. Dit bleek een uitdagende taak te zijn, aangezien onze scooters vaak verkeerd werden geclassificeerd als elektrische steppen met zadels, ze waren ook volledig elektrisch aangedreven. Aan het einde van 2020 behaalden we succes in het homologatieproces van onze elektrische scooters, waardoor we officieel konden beginnen met de verkoop van Ozzy Rides.
2021-2024

OZZY RIDES VERKOOP

Inmiddels hebben we onze elektrische scooters al drie jaar lang succesvol verkocht zonder enig probleem, en al onze klanten zijn tevreden met hun aankoop.
2024

uitgegroeid tot een motorgarage

Op dit moment hebben we ons ontwikkeld tot een gerenommeerde motorgarage waarbij we onderhoud, herstellingen, depannage en keuringen van motoren doen en staan we op het punt om elektrische fietsen aan ons assortiment toe te voegen.
Antanas Vilcinskas

Thanks to OZZY RIDES the mission is completed. Waited for this moment over 7 years, I had a few scooters that could not be registered since documents were not correct. Finally it's legal, insured and as class B scooter registered.

Tolga Sakmaz

Uitzonderlijke service en topkwaliteit scooter! Van aankoop tot after-sales, alles was perfect. Zeer aan te bevelen voor wie een betrouwbare elektrische scooter zoekt.

Andy Pirlet

Vriendelijke zaakvoerder met elektrische scooters van top kwaliteit. Na een paar testritten werd ik verliefd op de Atlas model. Geen seconde spijt van mijn aankoop! Merci, Ozan!

Robbe Kraus

Vandaag hier mijn scooter gekocht, Ozzy Rides, ik heb heel veel informatie ontvangen over de scooter en mocht zonder enige problemen test ritjes doen tot ik me er goed bij voelde! Een van mijn beste aankopen tot nu.

Homologatie Citycoco België

De Citycoco scooter wint aan populariteit en als u daarin geïnteresseerd bent, bevindt u zich aan het juiste adres. Ozzyrides is het enige bedrijf in België dat gehomologeerde Citycoco scooters verkoopt, de Ozzyrides scooters worden geleverd met Belgische inschrijvingsdocumenten.

Laat u niet misleiden door andere spelers op de markt die beweren dat scooters zonder papieren op de openbare weg gebruikt mogen worden - dit is volledig fout. Als u door de politie wordt aangehouden zonder documenten en kentekenplaat, zal uw Citycoco scooter in beslag worden genomen en zult u uw scooter niet meer terugkrijgen.

Wij raden de consument dan ook ten sterkste aan om de scooters bij ons aan te kopen, aangezien wij de enige authentieke Citycoco dealer in België zijn.

Consumenten zijn ook snel geneigd om voor een paar honderd euro een scooter te bestellen bij Aliexpress en andere dergelijke websites. Ook dit raden wij ten zeerste af. Uw scooter zal ook hierbij gegarandeerd in beslag worden genomen.