Herstellingen Motor

Herstellingen, onderhoud en depannage

Voor een aangename en veilige motorervaring is vakkundig en regelmatig onderhoud essentieel. Breng je motor of scooter binnen volgens het aanbevolen onderhoudsschema. Ga je op een uitgebreide motorreis? Maak eerst een tussenstop voor een grondige onderhoudsbeurt. Het kan wat tijd in beslag nemen en mogelijk resulteren in vervanging van onderdelen, maar het biedt absolute gemoedsrust.

Waarom? Omdat Ozzy Rides elk werk aan vitale motoronderdelen een dubbele controle krijgt. Bovendien blijven we op de hoogte van alle technische updates en volgen we regelmatig technische bijscholingen.

Van bougie tot carburateur tot uw banden, wij kunnen alles herstellen.

CONTACT
U kunt contact opnemen via ons nummer +32 486 25 50 31 | e-mail hello@ozzyrides.com of via de bovenstaande knop via whatsapp

Van bougie tot carburateur tot uw banden, wij kunnen alles herstellen.

Welkom bij Ozzy Rides, uw toonaangevend servicepunt voor uitgebreide motor- en scooterdiensten. Met een focus op zorgvuldigheid en een indrukwekkende ervaring van 15 jaar, bieden wij een volledig scala aan herstellingen en keuringen, van A tot Z. Onze deskundige technici staan garant voor efficiënte oplossingen, of het nu gaat om banden, verlichting, revisies of carrosseriewerk. Bovendien streven we naar excellentie in samenwerking met VRC Virgil Kovacs, wat resulteert in een naadloze en hoogwaardige service voor al uw motor- en scooternoden. Vertrouw op Ozzy Rides voor snel, betrouwbaar en professioneel vakmanschap.

CONTACT

LOCATIE

Adres

Toekomstlaan 3, 2170 Merksem, België

Openingsuren

openingsuren: 09:00 - 22:00 (Enkel op afspraak)

Gsm

telefonisch beschikbaar op +32 486 25 50 31

E-mail

hello@ozzyrides.com

Bedrijf

BTW/KVK: BE0715.634.227

CONTACTEER ONS

Laat ons gerust iets weten

Via de contactformulier kunt u een afspraak inplannen bij ons. Laat ons gerust weten wat er mis is met uw motor / scooter. Uw motor / scooter laten onderhouden of w op Ozzy Rides voor snel, betrouwbaar en professioneel vakmanschap.